O nama

„Ovaj čovjek je opasan, riješiti će sve vaše probleme...!

Kako vidite s njim „Sve je moguće“ jer je pun energije, entuzijazma, volje i ljubavi. Osnovao je svoju tvrtku, poslije 30 godina napornog rada u inozemstvu a naročito u Francuskoj; Parizu i Biarritzu, kao i u Hrvatskoj-Dalmaciji, u svojoj rodnoj Korčuli, Opatiji, Hvaru odlučio je prenijeti svoje bogato i korisno iskustvo generacijama koje dolaze. Njegova sljedeća „bitka“ još nije završena, jer će uskoro biti otvaranje nove agencije istog društva d.o.o., na kopnu, nasuprot Korčule, u Orebiću... novi most, novi pothvati, nove odluke, nova zaposlenja...

On nije samo vlasnik POSREDNIK, nego je i PROMOTEUR CONSTRUCTEUR, TRGOVAC NEKRETNINA, što mu omogućuje realizirati sve situacije, naročito u Francuskoj, a priprema i u Hrvatskoj, starom gradu u DUBROVNIKU 20-tak stanova. Pozitivan je i pošten, donosi sa sobom i sa svojim asistentima uspjeh, zadovoljstvo, poštenje i napredak u svemu a to predstavlja korist svima- KUPCIMA i PRODAVAČIMA! Nikad ne odustaje i nikad se ne predaje...

Kao graditelj njegove realizacije u Francuskoj još su danas smatrane nagrađene kao najuspješnije i „vječne“ jer poslije 20 godina izgledaju kao nove! Na primjer, rezidencija EXCELSIOR u Biarritz-u postojala je već od 1874. god, iz ruševine on ju je pretvorio u „PALAČU“ i u 3000 m2 stambene površine realizirao 52 luksuzna stana, 7 katova, sve na moru, 50 m od plaže... Sve je prodano!
U Francuskoj realizira zgrade sa 20-30 stanova i za sve daje garanciju 10 godina!

Kao POSREDNIK uzima na prodaju HOTELE, PANSIONE, postojeće KOMPLEKSE I sl., kao i manje zgrade. Organizira ELABORAT ETAŽIRANJA, cijene atraktivne, tako da dobit prodavača bude povećana ponekad i više od 20% od predviđene cijene. Nije loše!
Da prodaje vilu, palaču ili garsonijeru ulaže isti elan, potrebno vrijeme, znanje i sigurnost. Zato, ako su svi uvjeti ispunjeni, uspijeva u svemu ići do kraja! Kada pitate odakle mu takva energija, odgovara:
„Radim ono što volim, a ne što moram...“

Bilo kakav postupak da je potreban vezano za prodaju, pronađe rješenje, opet njegovo iskustvo i radišnost čine razliku...! Kod njega i u njegovim agencijama postoje ZAKONI i OBVEZE u ovom poslu, u ovom radu i njih se drži zato i postoji toliko godina... ali pazite on radi i do 12 h na dan i vikende ako treba napraviti usluge... Vječno ga prati rečenica:
„Sve je moguće“

Zato, ako prodajete vašu nekretninu ili imanje, ako kupujete vilu, kuću, stan ili građevinski teren uz more, stavlja na vaše raspolaganje tih 30-tak godina znanja, a raspolaže čitavim PANELOM EUROPSKIH i SVJETSKIH REKLAMA koje su izložene na 5 KONTINENATA, u 8 SVJETSKIH JEZIKA i više ako je potrebno, preuzima sve troškove preko svoje tvrtke, na njegov račun, naplati se sa provizijom kada je nekretnina prodana odnosno kupljena...NIŠTA PRIJE!!
Obratite nam se s povjerenjem ako ste ozbiljan kupac ili prodavač, ZNAMO ZAVRŠITI POSAO...! Od kad se probudi dok ne legne živi sa svojom frazom „Sve je moguće!“, iako nije tako mlad...