O nama

Poslije 40-ogodišnjeg rada u inozemstvu u Francuskoj a i 11 godina u Hrvatskoj, u Dalmaciji, naročito na Korčuli pun entuzijazma, energije i znanja odlučio sam svoje iskustvo prenijeti sljedećoj generaciji, u mom rodnom Gradu Korčuli, Opatiji i poluotoku Pelješcu.

Našim klijentima, kupcima ili prodavateljima posvećujemo puno pozornost i temeljitu profesionalnu uslugu bez pogreške u svim područima za vaše zadovoljstvo favorizirajući humani kontakt u našim odnosima. S posebnom pažnjom se obraćamo svima onima kojima je potrebno naše iskustvo, da prodaja nekretnina koje su nam povjerili dođe do uspješne prodaje.

Mnogim ljudima pomogli smo pri ostvarenju njihovog sna o kući ili mirnom kutku, ali i kompletnom životnom okruženju.

Višegodišnje iskustvo na tržištu ubraja našu agenciju u sam vrh europskih agencija za promet nekretnina, a naročito u zadnjih 11 godina rada u HR na Korčuli a istovremenu i u Francuskoj, gdje smo pomogli da dođemo do najboljih rezultata u interesu kupaca i prodavača. To je razlog da se možete nama obratiti u povjerenju kako bi olakšali sve vaše odluke pod najboljim uvjetima.

Bilo da kupujete ili prodajete idealnu nekretninu, kuću, stan, građevinsko zemljište?… Staviti ćemo na vaše raspolaganje najvažnije europske i svjetske portale koji će biti prikazani na 5 kontinenata i u 8 jezika, a i više ako je potrebno.

Naše iskustvo to potvrđuje i govori :

„SVE JE MOGUĆE“ !